«Dette hjalp jo knærne mine»

– Nå har jeg endelig tid til å ta vare helsa og kroppen min, sier Merja (65). Hun er nybakt pensjonist, og den deilige nye fritiden bruker hun på sykkelen, og spreke gåturer med staver. 

Noe som kan være ganske krevende for knær og ledd.

En aktiv dame med såre ledd

Merja er nemlig opptatt av god helse og et sunt kosthold, og hver dag legger hun ut på ganske høyintensive gåturer med staver. Målet er å komme i enda bedre fysisk form.

– Endelig har jeg jo tid og mulighet til å investere i meg selv, og trenger ikke å stresse med alt annet, ler hun. 

Men det er en ting som likevel har vært et stressmoment for henne:

Spesielt knær og skuldre  

– Jeg fikk ubehag når jeg gikk ned trapper. Og spesielt ubehagelig ble gåtrening i nedoverbakke. Jeg måtte ta det veldig forsiktig, forteller Merja. 

Og da ble det vanskeligere å få effekt av all treningen.  

Så hun begynte å lete etter et godt leddprodukt, spesielt med tanke på knær.

– Etter å ha lest meg opp og søkt på nettet, bestemte jeg meg for å prøve Flex5X.

Merja merket effekt allerede etter noen uker, men har likevel hatt perioder hvor hun droppet kosttilskuddet. 

– Da merket jeg at ubehaget kom ganske raskt tilbake. Så nå holder jeg på 2 kapsler om dagen, og har bestemt meg for å fortsette å ta Flex5X hver dag, ler hun. Og nå har det gått over ett år.

Gjør det enklere å gå nedoverbakker

Nå er det mye mindre ubehagelig å gå ned de lange bakkene i god fart. Og kropp og knær kan bevege seg uten å kjennes så ømme  og lemstere.      

– Nå lever jeg virkelig den aktive pensjonisttilværelsen, sier Merja – som også har anbefalt Flex5X til alle venner som ønsker seg en sporty, givende hverdag. 

Sliter du selv med å gå i trapper eller bevege deg i nedoverbakker? Nå kan du prøve Flex5X, med boswellia serrata for komfortable ledd, i 60 dager til halv pris!

Flex5X inneholder 250 mg boswellia serrata, i tillegg til 40 mg udenaturert kollagen II, gurkemeie, vitamin K2, D og C. K2 bidrar til å opprettholde normale knokler, vitamin D sørger for å opprettholde normal muskelfunksjon og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd Mangan bidrar til å opprettholde sterke ben.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.