Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra dere kunder, og har forsøkt å svare etter beste evne. Om det er noe du skulle lure på som du ikke finner her, ikke nøl med å kontakte oss.

Hva inneholder FLEX5X?

Innhold per døgndose (2 kapsler):

Boswellia Serrata-ekstrakt250 mg
Vitamin C60 mg (75)*
Kollagen type II40 mg
Gurkemeieekstrakt40 mg
– hvorav curcuminoider16 mg
Sink10 mg (100)*
Piperin2,5 mg
Mangan2 mg (100)*
Kobber1 mg (100)*
Molybden100 μg (200)*
Vitamin K275 μg (100)*
Vitamin D310 μg (200)*
* % Prosent av daglig referanseinntak

Ingredienser:

Ekstrakt av boswellia (boswellia serrata), udenaturert kollagen II (haibrusk, fisk), askorbinsyre, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose og dikalsiumfosfat), gurkemeie (curcuma longa L), sinksulfat monohydrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid), menatetrenone-7 (vitamin K2), kobberglukonat, mangansulfat, kolekalsiferol (vitamin D3), ekstrakt av svart pepper (piper nigrum L.) og natriumolybdat dihydrat.
Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose.

Hvem passer Flex 5x for?

Flex 5x er utviklet for kvinner og menn i alle aldre. Produktet skal hjelpe deg med å holde muskler og ledd myke, friske og sunne.

Hvor ofte burde jeg ta Flex 5x?

Vi anbefaler deg å ta to kapsler hver dag i 4-6 måneder for å merke en effekt.

Kan jeg ta Flex 5x dersom jeg er allergisk?

Er du sensitiv til noen av innholdsstoffene du finner i våre produkter anbefaler vi deg å snakke med lege før du begynner å spise dem.

Når bør jeg ta Flex5x?

Vår anbefaling er at du starter dagen med to kapsler, men de kan også tas senere i løpet av dagen.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe Flex 5x?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle våre produkter.

Kan jeg kjøpe Flex 5x i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta Flex 5x dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har Flex 5x noen bivirkninger?

Produktet inneholder utelukkende naturlige virkestoffer som ikke skal gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.