Susans ubehag forsvant: «Nå lever jeg et normalt liv!»

I nesten 10 år kjempet Susan (54) med periodevis ubehag i ledd og muskler. Hun prøvde alt, fra fysioterapi til yoga og trening. Men løsningen viste seg å være noe helt annet. 

Det begynte med rygg og nakke. Så armene, og så hoftene:

Det var ubehagelig. Veldig ubehagelig.

Susan fortsatte å gå på jobb, og forsøkte å leve så normalt som mulig. Men kroppen gjorde det vanskelig.

“Jeg kunne aldri slå meg til ro med at kroppen var dårlig. Mange andre ville nok holdt seg hjemme, hvis de hadde det slik,” forteller hun.

Slik gikk dagene – månedene – og årene: 

I de verste periodene våknet Susan med ubehag i ledd og muskler hver eneste morgen. 

Tross iherdige forsøk fant hun ingen mirakelkur: Hun gikk til legen, og testet yoga, trening og fysioterapi. Men ingenting hjalp – i hvert fall ikke mer enn i et par timer eller dager.

Ubehaget forsvant 

Men da Susan oppdaget et kosttilskudd mot ubehag i ledd og muskler, som “så spennende ut”, bestemte hun seg for å prøve.

Allerede etter en måned merket hun effekten:

“Det fjernet rett og slett alt ubehaget. Jeg kjente ingenting lenger, og tenkte bare: Det er jo helt fantastisk, det her!” forteller Susan entusiastisk. 

Et hav av forskjell

Nå er det to år siden Susan begynte med Flex5X. Og effekten merker hun stadig for hver eneste kapsel hun tar:

Livet er kort sagt blitt enklere.

“Livet før og etter Flex5X er et hav av forskjell” forteller Susan og utdyper:

“Med Flex5X har jeg et normalt liv. Jeg tenker ikke over ømheter og ubehag, men  lever livet og gjør alt jeg har lyst til.”

Kapsler til vennene

Hun er mer enn fornøyd med effekten og tenker å fortsette, så lenge det trengs:

“Hvis jeg glemmer å ta kapslene, blir jeg raskt minnet på det fordi ting begynner å bli ubehagelige igjen. Og etter noen dager med Flex5X forsvinner ømheten,” ler Susan og fortsetter:

Jeg er bare UTROLIG fornøyd med dem!”

Faktisk er Susan så fornøyd, at hun helt frivillig har blitt litt av en levende reklame for produktet.

“Jeg har anbefalt dette til alle jeg kjenner, som har problemer med muskler eller ledd. Jeg deler til og med kapslene med venner og bekjente, fordi jeg så gjerne vil at de prøver,” smiler hun.

Kosttilskuddet for muskler og ledd

Flex5X er kosttilskuddet som er spesielt utviklet for sunne ledd, muskler og brusk. 

Flex5X inneholder 250 mg boswellia serrata, i tillegg til 40 mg udenaturert kollagen II, gurkemeie, vitamin K2, D og C. K2 bidrar til å opprettholde normale knokler, vitamin D sørger for å opprettholde normal muskelfunksjon og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd Mangan bidrar til å opprettholde sterke ben.

Flex5X er forskningsbasert og utviklet i henhold til strenge kvalitetskrav – og produsert etter retningslinjer fra EUs Good Manufacturing Practice. Prøv det i dag.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.