Bibliotekarens nye knær

Før slet 67 år gamle Irene med å sove som følge av aldersforandring i knærne. Men nå har hun fått nattesøvnen tilbake – knærne holder henne ikke lenger like våken. 

Irene er pensjonert bibliotekar, og har alltid gått mye. 

Men med alderen opplevde hun at knærne sluttet å spille på lag: Det å gå tur ble en utfordring, og spesielt ille var det hvis det var kaldt i været. Knærne føltes ubehagelige.

Ble verre

Resultatet var gjerne at hun fikk problemer med å sove, fordi det ble vanskelig å finne en komfortabel liggestilling om natten. Spesielt venstre kne holdt henne våken, og det ble bare verre. Da fikk hun anbefalt et naturlig kosttilskudd: 

Produktet skulle nemlig være bra for myke og smidige ledd. 

– Før hadde jeg veldig vondt, særlig i den kalde årstiden. Jeg ble tvunget til å sove på ryggen, slik at knærne ikke skulle holde meg våken. Men etter at jeg begynte på Flex5X ble jeg i stand til å sove normalt igjen, og i hvilken som helst stilling. 

– Det var en stor lettelse, sier Irene. 

Rask forbedring

Når begynte du å merke bedring?

– Faktisk så merket jeg en endring veldig raskt etter at jeg begynte med kosttilskuddet, og det var en stor endring. Jeg hadde prøvd andre naturprodukter, men de hjalp dessverre ikke meg nok. 

Irene forteller videre at med mer bevegelighet har det også blitt lettere for henne å holde seg i god form. 

Nå er det ingenting som holder henne tilbake. Beina er endelig i gang igjen.  

Ut på tur

– Det er viktig for meg at jeg kan bruke beina mine normalt, og at jeg ikke sliter med knærne lenger. Nå går jeg en times tur hver dag, uavhengig om det er regn eller om sola skinner. 

Irene har mer eller mindre glemt hvordan det pleide å være.

– Ja, det tenker jeg faktisk ikke på lenger. Jeg nyter livet som endelig spiller på lag med knærne igjen, og jeg vil anbefale Flex5X til alle som sliter med det samme som meg!

Flex5X inneholder 250 mg boswellia serrata som kan bidra til komfortable og smidige ledd, i tillegg til 40 mg udenaturert kollagen II, gurkemeie, vitamin K2, D og C. K2 bidrar til å opprettholde normale knokler, vitamin D sørger for å opprettholde normal muskelfunksjon og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. 

Flex5X gir leddene dine de 5 naturlige virkestoffene de trenger – hver eneste dag. Gjør som Irene og prøv selv.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.