Hvorfor er Boswellia Serrata så bra for leddene dine?

Det magiske treet fra India har i flere studier gjort seg bemerket for sin positive og antiinflammatoriske effekt på ømme ledd. 

Boswellia serrata – eller indisk salaitre. Av og til skal man ikke lete så lenge etter noe som faktisk viser seg å fungere mot ubehag i leddene. For av og til kan hjelpen vise seg å vokse på trær. 

En randomisert og dobbeltblind studie viste nemlig at boswellia serrata kan redusere ubehag i leddene, og at treet har antiinflammatoriske egenskaper. 

Studien viste at ekstrakt fra Boswellia serrata kan være et trygt og reelt behandlingsalternativ for deg som sliter med ømme og såre ledd.

Vestlig medisin 

Ekstrakt fra det indiske treet har i en årrekke blitt brukt i ayurvedisk medisin for å fremme smidige og komfortable ledd. Og selv om studien befant seg i tidlig fase, var konklusjonen at ekstrakt fra boswellia serrata kunne være et alternativ til konvensjonell og vestlig medisin.

Deltakerne i studien spiste minst 100-250 mg ekstrakt fra Boswellia serrata over en periode på fire uker for å kjenne den gode effekten. 

Velg riktig kosttilskudd

Hvis du planlegger å ta boswellia serrata bør du se etter et kosttilskudd som inneholder rikelig med boswellia. Samtidig vet vi at det finnes andre, naturlige ingredienser også som kan hjelpe mot ubehag i leddene. 

Det finnes ulike produkter som hevder å være bra for leddene, men de færreste når dessverre opp til egne lovnader.

Vi har samlet en oversikt over vesentlige ingredienser du bør se etter. Felles for disse er at de gjennom studier har vist å ha dokumentert effekt. 

Husk å se etter:

  • Om produktet inneholder optimal dose boswellia serrata-ekstrakt
  • Om produktet inneholder gurkemeie og curcumin (sammen med boswellia kjent for sin gode effekt mot ubehag i leddene)
  • Om produktet inneholder K2 – viktig for å dirigere kalsium inn i skjelettet
  • Om produktet inneholder vitamin D – vitamin D og K2 samarbeider om å binde kalsium til skjelettet   
  • Hvilken andre ingredienser som styrker beinbygningen

Kjenn effekten selv

Hadde du glemt hvordan det føles ha myke og smidige ledd?

Flex5X er et kosttilskudd som inneholder 250 mg boswellia serrata-ekstrakt. I tillegg til gurkemeie, vitamin K2, vitamin D, vitamin C og kollagen. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes og bruskens normale funksjon.

Vi er såpass sikre på at du vil like Flex5X – derfor får du akkurat nå prøve Flex5X, med 5 unike innholdsstoffer for muskler og ledd. Fyll inn skjemaet under for å sikre deg din prøvepakke.

Flere tusen nordmenn tar Flex5X hver dag. Les hva Julieta, Ewa og andre sier etter å ha spist Boswellia Serrata fra Flex5X.

Anmeldelser

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt - kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

Kilder:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0944711304701890
https://bmccomplementmedtherapies.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12906-020-02985-6