Endelig – Gurkemeie kapsler som faktisk funker!

Visste du at vanvittige 1 av 4 nordmenn sliter med ubehag i muskel og skjelett? Slike ubehager er faktisk den aller vanligste årsaken til sykefravær og uføretrygd i Norge.

Vi mennesker er skapt for å være i bevegelse. Det er meningen vi skal få utføre de aktivitetene vi drømmer om å gjøre. Om det er å sykle, gå tur i fjellet eller ta en joggetur for å kjenne pulsen øke og at vi lever.

Kanskje har du ikke klart å gjøre noen av delene på lang tid nå – kun fordi muskler og ledd i kroppen har stanset deg fra å gjøre alt du har lyst til å gjøre?

Du har virkelig prøvd

Nå har du bestemt deg for å prøve et kosttilskudd med gurkemeie. Kanskje har du allerede prøvd «alt». Og kanskje fungerte ikke de gurkemeie kapslene du prøvde sist? Musklene forble stive og støle, og det var rett og slett penger ut av vinduet …

Vel. Da er du kommet til rett sted. Det finnes faktisk gurkemeie kapsler som gjør leddene myke og smidige!

Flex5X har siden lanseringen i 2014 tatt nordmenn med storm. For godt til å være sant? Vel. Les hva Julieta, Ewa og andre sier etter å ha spist gurkemeie fra Flex5X.

Anmeldelser

Hva må jeg se etter?

Det er virkelig ikke enkelt i disse dager å velge et kosttilskudd som fungerer. Det er fort gjort å seg vill i jungelen av ymse tilbud der ute - hvem har ikke gjort det?

Derfor har vi gjort det enklere for deg og har laget en oversikt. Det er nemlig dette du må se etter når du skal velge gurkemeie kapsler. 

Vi håper du blir kvitt vondter i muskler og ledd - og at du kan få den mobiliteten i kroppen som du alltid har drømt om!

Dette må du se etter:

  • Mengden gurkemeie i produktet
  • Konsentrasjonen av det aktive virkestoffet Curcumin
  • Om produktet inneholder en liten mengde sort pepper (vist seg å være viktig for opptak av Curcumin)
  • At virkestoffet er vannoppløselig og tas opp i kroppen

Velg rett produkt

Det er svært få produkter på markedet som tilfredsstiller alle disse kravene, og som i tillegg inneholder:

  • Kollagen
  • Boswellia Serrata
  • Mangan
  • Vitamin K2, C og D


Prøv selv gratis!

Akkurat nå kan du prøve Flex5X gratis, med 5 unike innholdsstoffer for dine muskler og ledd. Bli en av våre fornøyde kunder du også – benytt sjansen nå og betal kun kr 79,- i porto og ekspedisjon. Bestill i skjemaet under

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt - kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

Hvem står bak produktet?

Selskapet bak produktet heter Vitamail og har vunnet pris for «Norges beste kundeservice» 4 ganger, senest i 2020. Siden 2009 har Vitamail produsert kosttilskudd av høy kvalitet, og har over 250 000 kunder i hele Norden.