Hun hadde fordommer mot Flex5X

“Kosttilskudd kan garantert ikke hjelpe mine ledd,” mente Esterita (71). Som kreftsykepleier hadde hun full oversikt over det medisinske feltet. Men da hun pensjonerte seg, reiste hun til India hvor alle hennes fordommer ble snudd på hodet.

Esterita har alltid vært et aktivt og sporty menneske med interesse for kunst, kultur og jogging, og med alderen utviklet hun kneproblemer som krevde en operasjon. Operasjonen gikk bra, men i etterkant opplevde hun del ubehag i hoftene. Spesielt på nattestid, hvor hun sjelden fikk sove godt.

Oppdaget naturprodukter

– Jeg trodde jo ikke på naturlige produkter, men da jeg kom til India ble jeg overbevist om å prøve et lokalt naturprodukt – og det hjalp faktisk, forteller Esterita. Ubehaget på nattestid forsvant, og det var ikke lenger noe problem å gå eller bevege seg.

Det finnes flere urter og kryddere som er gunstige for leddene. For eksempel Boswellia serrata, som benyttes for å fremme smidige og komfortable ledd – og akkurat denne urten er et viktig virkestoff i kosttilskuddet Flex5X.

Og det var Flex5X som Esterita begynte å bruke fast da hun kom hjem igjen fra reisen.

Boswellia serrata er kjent for å ha en positiv effekt på leddene:

  • Kan bidra til komfortable ledd
  • Kan bidra til å støtte hjertefunksjonen
  • Kan bidra til å holde kolesterolet i blodet på sunne nivåer

Smil og strekk

– Nå har jeg brukt Flex5X i over ni måneder, og det fungerer som bare det, ler Esterita. 

Etter bare den første uken merket hun en god effekt på kroppen, og etter ni måneders bruk forteller hun at hun ikke lenger har ubehag når hun beveger seg.

– Jeg kan til og med gjøre mine daglige strekkøvelser hver morgen nå! Ved siden av en positiv holdning til livet mener hun nemlig at disse øvelsene er nøkkelen til et godt liv. 

Og derfor har hun også anbefalt Flex5X til alle venner og bekjente som opplever ubehag i muskler og ledd. Slik at de også kan tøye og bøye.

Flex5X inneholder 250 mg boswellia serrata, i tillegg til 40 mg udenaturert kollagen II, gurkemeie, vitamin K2, D og C. K2 bidrar til å opprettholde normale knokler, vitamin D sørger for å opprettholde normal muskelfunksjon og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

Opplever du de samme utfordringene som Esterita? Da kan du selv prøve Flex5X i 60 dager.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.