Vitamin K2 – et ledd i bedre beinhelse

Noe av det viktigste du kan gjøre for å styrke leddene er å tilføre vitamin K2. Det er nemlig K2 som frakter kalsium fra blodårene og til skjelettet. 

K2 er for mange kjent som verdens nest høyeste fjell. Men K2 rager også høyt når det gjelder hvilke vitaminer du bør ta for å unngå beinskjørhet. 

Så selv om du absolutt ikke planlegger en tur til toppen av K2, bør du absolutt spise vitaminene med samme navn. For du har sikkert lyst til å klare mye annet med kroppen din.

Men forhindrer vondter i muskler og ledd deg fra å gjøre det du drømmer om?

Da bør du innta vitaminet K2. 

Hva er det som gjør K2 så spesielt da?

K2 har som hovedoppgave å dirigere kalsium inn i skjelettet. Kalsium er som vi vet kjent for å styrke skjelettet – og på denne måten bidrar K2 til å opprettholde normal beinmetabolisme. 

Vitamin K2 og vitamin D samarbeider om å binde kalsium til skjelettet. Har du lite kalsium i kroppen vil skjelettet bli svakere – noe som kan gjøre det farlig fort å brekke et bein eller flere. 

I tillegg bidrar vitamin K til normal blodlevring.

Og derfor utviklet vi Flex5x: Et produkt som inneholder både vitamin D og vitamin K2 for at du skal opprettholde en sunn og sterk beinbygning. 

Det er fort gjort å gå seg vill i jungelen av ymse vitamintilskudd der ute. Derfor har vi gjort det enkelt for deg, og laget en oversikt over hva du må se etter når du skal velge din kilde til vitamin K2. 

Husk å se etter:

  • om produktet inneholder riktig dosering av K2
  • at vitaminet er beskyttet i kapselen – K2 er veldig sensitivt mot sollys
  • om produktet inneholder vitamin D
  • at det innholder andre stoffer som er godt for leddene (f. eks boswellia serrata)

    Flex5X har siden lanseringen i 2014 tatt nordmenn med storm. For godt til å være sant? Vel. Les hva Julieta, Ewa og andre sier etter å ha spist vitamin K2 fra Flex5X. 

Anmeldelser

Kjenn effekten selv

Vi er såpass sikre på at du vil like Flex5X – derfor får du akkurat nå prøve Flex5X , med 5 unike innholdsstoffer for muskler og ledd. Fyll inn skjemaet under for å sikre deg din prøvepakke.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt - kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

Hvem lager Flex5X?

Siden 2009 har Vitamail produsert kosttilskudd av høy kvalitet, for kunder i hele Norden. Vi har også vunneten pris for «Norges beste kundeservice» hele fire ganger - senest i 2020.