Kollagen for sunne og friske ledd

Visste du at frisk leddbrusk består av så mye som 70% kollagen? For å bevare myke og komfortable ledd er det derfor essensielt at kroppen din produserer nok av dette vidunderproteinet. 

Merk at det finnes flere typer kollagen, men type 1 og type 2 er de vanligste. Det er kollagen type 2 du ser etter for muskler og ledd. Denne typen er nemlig den viktigste hovedkomponenten i brusk. 

Men kroppen din produserer ikke kollagen uten hjelp fra et annet viktig vitamin. 

C er sentralt

Når du skal velge rett kollagenprodukt, er det derfor viktig at du i tillegg til å studere mengden kollagen, også sjekker om produktet inneholder vitamin C

Det er nemlig C-vitaminet som gjør jobben når det kommer til å bidra til kollagendannelse!

Faktisk regnes denne oppgaven som noe av det viktigste vitamin C gjør.

Men det er også flere ting du bør se etter når du skal finne et fullverdig kosttilskudd med kollagen.

Dette må du se etter

Vi har samlet en oversikt over vesentlige ingredienser du bør se etter. Felles for disse er at de gjennom studier har vist å ha dokumentert effekt. 

  • Hvilken type kollagen produktet inneholder
  • Hvor mye kollagen
  • At det er kombinert med Vitamin C
  • At produktet inneholder andre gode stoffer for muskler og ledd
  • Hvilken andre ingredienser som styrker beinbygningen

5 ingredienser i 1 kapsel

Flex5X er et sånt produkt. Kosttilskuddet inneholder hele 150 mg kollagen type 2. Videre består produktet av vitamin K2, vitamin D og vitamin C. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes og bruskens normale funksjon.

Anmeldelser

Vi er såpass sikre på at du vil like Flex5X – derfor får du akkurat nå prøve Flex5X, med 5 unike innholdsstoffer for muskler og ledd. Fyll inn skjemaet under for å sikre deg din prøvepakke.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt - kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

Hvem lager Flex5X?

Siden 2009 har Vitamail produsert kosttilskudd av høy kvalitet, for kunder i hele Norden. Vi har også vunneten pris for «Norges beste kundeservice» hele fire ganger – senest i 2020.