Hva er egentlig kurkumin?

I tusener av år har gurkemeie blitt brukt mot ømme ledd og muskler. Men det er kurkumin som er gurkemeiens store hemmelighet, og har vært spesielt interessant for forskere verden over.

Historisk har gurkemeie blitt mye brukt i medisin, og moderne forskning har i utallige studier bevist de positive effektene dette krydderet har.

Gurkemeie er en flerårig plante som tilhører ingefærfamilien og som bærer det vitenskapelige navnet Curcuma Longa. Ca 2-8% av gurkemeieplanten består nemlig av curcumin. Det er herfra curcumin (kurkumin), har navnet sitt: Stoffet som gir gurkemeien den gule fargen – og som har vist seg å ha svært helsefremmende egenskaper:

Kurkumin ser nærmest ut til å kunne virke mot «alt». Spesielt for deg som ønsker mer smidige muskler og ledd.

Kurkumin er selve pepperet

Når du skal velge et kosttilskudd med kurkumin er det for det første viktig å gå for en kombinasjon som er vannoppløselig, og som tas lett opp i kroppen.

Men det er dessverre vanskelig for kroppen å ta opp kurkumin alene. Det er nødvendig med inntak av en liten mengde pepper i tillegg! 

Faktisk øker opptaket med hele 2000% når vi tilsetter pepper til kurkumin!

Hva må jeg se etter?

Se derfor alltid etter kosttilskudd som inneholder både kurkumin og pepper når du skal prøve et naturlig alternativ mot ømme ledd.

Det er fort gjort å gå seg vill i jungelen av ymse tilbud der ute. Dette skal du i tillegg se etter når du skal velge kapsler med kurkumin:

  • Mengden kurkumin i produktet
  • At virkestoffet er vannoppløselig og tas opp i kroppen

Velg rett produkt

Men det er svært få produkter på markedet som tilfredsstiller alle disse kravene, og som i tillegg inneholder:

  • Kollagen
  • Boswellia Serrata
  • Mangan
  • Vitamin K2, C og D

Flere tusen nordmenn tar Flex5X hver dag. Les hva Julieta, Ewa og andre sier etter å ha spist kurkumin fra Flex5X.

Anmeldelser

Prøv selv!

Et produkt som inneholder både gurkemeie og svart pepper er kosttilskuddet Flex 5X. I tillegg inneholder produktet K2-vitamin, kollagen og boswellia serrata. Sammen gjør disse virkestoffene at kroppen din har en optimal forutsetning for å fungere. 

Akkurat nå kan du prøve Flex5X, med 5 unike innholdsstoffer for dine muskler og ledd. Bli en av våre fornøyde kunder du også – benytt sjansen nå. Bestill i skjemaet under.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt - kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.

Hvem står bak produktet?

Selskapet bak produktet heter Vitamail og har vunnet pris for «Norges beste kundeservice» 4 ganger, senest i 2020. Siden 2009 har Vitamail produsert kosttilskudd av høy kvalitet, og har over 250 000 kunder i hele Norden.