Slik reduserer du ubehag i muskler og ledd

Tre av fire nordmenn vil på ett eller annet tidspunkt i livet oppleve ubehag i muskler og ledd, og så mange som en femtedel av oss lever med det.

For å holde ledd og muskler myke og friske er det viktig å få i seg et sunt og næringsrikt kosthold.

En av de beste forebyggende tiltakene du kan gjøre for kroppen din er å sørge for jevnlig fysisk aktivitet og trening. Dette vil holde musklene og leddene dine velsmurte og friske. Paradokset er at de som opplever ømme ledd ofte holder seg i ro og unngår fysisk belastning, i et forsøk på å begrense smertene.

Les også: 12 praktiske tips for å holde leddene friske

Fordi ubehag i muskler og ledd kommer i utallige variasjoner, og ofte er vanskelige å fastslå, lever mange med det uten å ha fått stilt en diagnose.

Felles for dem alle er at det kan senke livskvaliteten deres betraktelig, og føre til at hverdagslige gjøremål blir ubehagelige utfordringer.

Fysisk aktivitet og god næring er alfa og omega

Mennesker som opplever disse ubehagene oppfordres til å trosse smertene og holde seg i aktivitet – og viktigst av alt, ikke la det ta styring over livet ditt.

En viktig del av dette er å sørge for å ha et sunt og balansert kosthold, fullt av friske grønnsaker og mye fet fisk.

Omega-3-fettsyrene i fisk som laks og ørret er utmerket smøring for leddene, og har i tillegg en rekke andre positive egenskaper. I tillegg kan det lønne det seg å styre unna enkelte ting – som fet kjøttmat, sukker og alkohol.

Det kan også være en god idé å supplementere et sunt kosthold med naturlig kosttilskudd. Det finnes flere naturlige næringsstoffer med dokumenterte, positive effekter på kroppen, og flere av disse stoffene har derfor blitt populære.

Les også: Føl deg yngre med friske muskler og ledd

Slik fungerer Flex5x

Skulle du merke ubehag i ledd eller muskler, kan de naturlige næringsstoffene i Flex5x bidra til å ivareta immunforsvaret og opprettholde sunne ledd.

Studier har vist at de naturlige ingrediensene kan ha en positiv effekt for personer med ubehag i muskler og ledd. Flex5x er optimalt balansert med Vitamin K2, Vitamin D3, Vitamin C, kollagen type II, boswellia serrata, sink og gurkemeie.

Flex5X inneholder 250 mg boswellia serrata som kan bidra til komfortable ledd, i tillegg til 40 mg udenaturert kollagen II, gurkemeie, vitamin K2, D og C. Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normale knokler, vitamin D sørger for å opprettholde normal muskelfunksjon og bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Mangan bidrar til å opprettholde sterke ben.

Flex5x er vitenskapelig utviklet under strenge kvalitetskrav, produsert i tråd EUs Good Manufacturing Practice.

Prøv FLEX5X i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.