Føl deg yngre med friske muskler og ledd

I en tid der vi lever lenger og lenger, og de eldre blir yngre og yngre, er det naturlig at det å se ung og frisk ut står høyt på ønskelisten til svært mange.

Dessverre er det slik at det har liten effekt å kle seg, eller oppføre seg, yngre enn vi er dersom vi ikke føler oss yngre. Klisjeen om at skjønnhet kommer innenfra satt til side, er det et veletablert faktum at et ungt og friskt utseende starter med en sunn og godt vedlikeholdt kropp.

Det sies at vi har fem aldre – antall leveår, biologisk alder, følt alder, utseendealder og ønskealder – og for mange av oss er nok de tre sistnevnte viktigst. I undersøkelser der et utvalg personer ble spurt om på hvor gamle de følte seg svarte hele 78 % at de følte seg yngre enn det leveårene skulle tilsi. Kanskje tilhører også du denne gruppen?

Næringsstoffer for muskler og ledd

En av de mest begrensende faktorene når det kommer til hvor gamle, eller unge, vi føler oss er stive og smertefulle muskler og ledd.

Er du plaget med en vond rygg, slitne knær eller mer alvorlige lidelser som for eksempel revmatisme og gikt, har du lett for å føle deg eldre enn hva du faktisk er.

Innholdsstoffene i Flex5x er fremstilt for å hjelpe deg med dine daglige utfordringer. Proppfullt av de gode, naturlige næringsstoffene i gurkemeie, boswellia serrata, kollagen type II, vitamin D3, Vitamin C og vitamin K2. Slik kan Flex5x bidra til å holde kroppens maskineri i gang.

Brems nedbrytingen og tap av muskelmasse

Når vi blir eldre vil celletap føre til at vi naturlig mister muskelmasse, og ofte erstattes musklene med fett. Fra vi fyller 25 år kan vi regne med å mista ca. 5 % av muskelmassen for hvert tiår som passerer, og med alderen øker muskeltapet. En gjennomsnittlig 80-åring vil ha mistet hele 50 % av sin opprinnelige muskelmasse, noe som tilsvarer om lag 12 kg muskler hos menn og 5 kg muskler hos kvinner.

Mye av dette skyldes oksidativt stress i kroppen. Frie radikaler bryter ned cellene i kroppen, og det er i stor grad dette som er årsaken til at kroppen eldes.

Du kan bremse denne utviklingen med en kombinasjon av et sunt kosthold og jevnlig fysisk aktivitet. I tillegg kan det være en god idé å ta kosttilskudd jevnlig. Polarkrill er et sunt og naturlig omega-3-tilskudd som i tillegg til å inneholde omega-3 av høy kvalitet, og den kraftige antioksidanten astaxanthin, gir deg din daglige anbefalte dose av «solskinnsvitaminet» vitamin D.

Denne kombinasjonen av omega-3, som inneholder EPA og DHA som bidrar til hjertets normale funksjon, antioksidanter, og vitamin D, som blant annet bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, gir kroppen din noen av verktøyene den trenger for å å holde seg ung.

En sunn kropp betyr økt livskvalitet

Friske ledd er på mange måter nøkkelen til en sunn og aktiv livsstil i senere faser av livet. Leddsmerter, og forsøk på å begrense disse smertene, er en av hovedårsakene til at eldre mennesker unngår fysisk aktivitet.

Dersom du har en sunn livsstil og sørger for å få jevnlig mosjon, samtidig som du pleier muskler og ledd, vil du holde kroppen i gang lenger. Nedbrytingsprosessene i kroppen bremses opp, og du får økt livskvalitet.

Ønsker du å holde deg ung og sprek lenger kan derfor Flex5x være et effektivt og godt hjelpemiddel. Kombinerer du i tillegg Flex5x med de gode effektene fra omega-3-tilskuddet Polarkrill vil du ha et flott utgangspunkt for å kunne holde deg i aktivitet lenger, noe som igjen vil føre til at kroppen din holder seg sunn og frisk. Flex5x inneholder Vitamin D3 og Vitamin K2 som bidrar til å opprettholde normale knokler, og Vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes, og bruskens normale funksjon.

Kilder: